De SpeelDagHB is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders.

De aanmelding voor de SpeelDagHB en de workshops.

 1. Ik wil me graag aanmelden. Hoe doe ik dat?
  Wat leuk dat jullie komen! Je kunt de groene knop gebruiken. Die vind je rechts bovenaan iedere pagina.

 2. Is er een deadline voor vooraf aanmelden en vooruitbetalen?
  Ja, die is er. De mogelijkheid tot vooraf aanmelden voor de SpeelDagHB en de workshops sluit op de zaterdag voorafgaand aan de SpeelDagHB of zoveel eerder als de vooraanmelding is volgeboekt. Als de vooraanmelding volgeboekt is, dan lees je dit op de pagina van de betreffende locatie.

  De deadline voor het vooruitbetalen van je entreekaarten blijft altijd de zaterdag voorafgaand aan de SpeelDagHB. 

 3. Mijn kind is duidelijk een snelle denker, misschien wel hoogbegaafd. Maar mijn kind is niet getest. Kan ik komen op de SpeelDagHB?
  De SpeelDagHB richt zich op jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat jij als ouder kunt inschatten of de SpeelDagHB bij jouw kind past. We vragen je niet om 'bewijs'. Dus kom vooral en neem broers en zussen gezellig mee!

 4. Wat is het voordeel van aanmelden en vooruit betalen?
  Iedereen die vooraf aanmeldt en vooruit betaalt mag al om 09:45u naar binnen. Vanaf 10:00u zijn er aparte rijen voor jullie, zodat jullie zo snel mogelijk naar binnen kunnen. Aanmelden voor workshops is alleen mogelijk bij vooraanmelding. Jullie doen ook mee met de verloting van een mooie prijs.

 5. Ik wil me aanmelden voor een workshop, maar ik zie de workshop niet op het aanmeldformulier.
  Zodra een workshop helemaal is volgeboekt (zowel de reguliere als de reserve plekken), dan verdwijnt deze van het aanmeldingsformulier. Deze situatie doet zich voor op SpeelDagenHB waarvan de vooraanmelding (zo goed als) vol gepland is.

 6. Ik heb me aangemeld, maar nog geen bevestiging gekregen.
  Iedere aanmelding wordt automatisch in ons systeem verwerkt en beantwoord/ bevestigd met een email, met daarin alle praktische en betalingsgegevens. Als je die mail niet ontvangen hebt, kijk dan alsjeblieft even in je spambox.

 7. Ik heb me aangemeld. Krijg ik ook een papieren kaartje?
  We sturen je een bevestigingsmail (met link om je aanmelding nog te kunnen wijzigen). We sturen geen kaartjes die je moet printen of op een andere manier meenemen.

 8. Ik heb me aangemeld, maar kan er pas later op de dag zijn. Houden jullie mijn kaarten voor me vast?
  Alle kaarten die vooruitbetaald zijn zullen we voor jullie vasthouden. Heb je niet vooruitbetaald? Dan kunnen we de kaarten verkopen vanaf 11:00u.

 9. Ik heb me aangemeld, maar blijk niet te kunnen, wat nu?
  Na je aanmelding heb je een mail ontvangen met daarin al je gegevens. In die mail vind je een link om je aanmelding te wijzigen. Als je die link gebruikt kan je ook afmelden.

Wat gebeurt er als een datum is volgepland?

Voor iedere SpeelDagHB kan je je vooraf aanmelden. We hebben daarvoor een maximaal aantal kaarten beschikbaar. Dit aantal lees je op de pagina over de locatie. Zodra alle kaarten in de voorinschrijving zijn gereserveerd sluit de vooraanmelding. Dan zijn de laatste kaarten (ook dat aantal lees je op de pagina over de locatie) nog te koop bij de kassa. 

Voor degenen die vooraf hebben gereserveerd geldt: betaal je kaarten vooruit en kom 's morgens op tijd je kaarten ophalen bij de kassa. Vanaf 11:00u verkopen we namelijk alle gereserveerde kaarten die niet zijn opgehaald. Daarbij beginnen we met de kaarten die niet vooruit betaald zijn. 

Voor degenen die vooraf helaas niet konden reserveren geldt: zorg dat je om 10:00u bij de kassa bent. Dan starten we met de verkoop van de 'losse' kaarten voor deze dag. Om 11:00u komen daar de kaarten bij die wel gereserveerd, maar niet opgehaald zijn.

Zodra de limiet voor de vooraanmelding is bereikt, is het voor degenen die vooraf hebben aangemeld nog mogelijk om hun reservering te wijzigen of af te zeggen. Dit betekent dat ook het wijzigen van aanmeldingen voor workshops alleen voor deze groep mensen beschikbaar is.

Het bezoeken van de SpeelDagHB en de workshops.

 1. Mag ik mijn kind zonder begeleiding naar de SpeelDagHB sturen?
  Nee, dat kan niet. Kinderen zijn welkom, maar wel met een ouder of begeleider. Dat betekent tegelijkertijd ook, dat je kinderen niet alleen kunt laten als je zelf naar een workshop gaat. We zien regelmatig gezinnen samen binnenkomen, de ouders wisselen elkaar dan af en letten gezamenlijk op de kinderen.

 2. Ik wil zonder kinderen komen, kan dat ook?
  Jazeker, in dat geval betaal je wel entree. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de mogelijkheid om je vooraf aan te melden en vooruit te betalen, dan krijg je ook korting op de entreeprijs. Wil je je kaartje liever aan de kassa kopen? Dat kan ook, dan betaal je de volledige entreeprijs.

 3. Moet ik me aanmelden voor workshops of kan ik er ook voor kiezen om niet aan workshops deel te nemen?
  Maak vooral je eigen programma. Je kunt de SpeelDagHB ook bezoeken zonder aan workshops deel te nemen. Er zijn genoeg inloopactiviteiten om ook zonder workshops een leuke dag te beleven.

 4. Kan ik me op de SpeelDagHB zelf nog aanmelden voor workshops?
  De ervaring leert dat workshops snel vol zitten. Vooraf aanmelden is dus wel garantie dat er een plekje voor jullie gereserveerd is. Op de dag zelf nog aanhaken is meestal niet mogelijk.

 5. Mijn kind wil aan meer dan 2 workshops deelnemen. Is dit mogelijk?
  Tijdens iedere SpeelDagHB zijn er twee rondes met workshops. Je kunt daardoor niet meer dan twee workshops uitkiezen. Maar, we organiseren de SpeelDagHB op meer momenten in het jaar. Sommige (soortgelijke) workshops worden op meerdere locaties gegeven.

 6. Wat bedoelen jullie met Verzamelen en ruilen?
  Tijdens de eerste SpeelDagenHB in Amersfoort hebben we regelmatig gehoord dat jullie, ons publiek, graag met elkaar in contact willen komen. Maar, dat het ook niet meevalt om 'zomaar op iemand af te stappen'. We hebben daarom nagedacht over een manier om die drempel te verlagen. Zo is het spel Verzamelen en ruilen ontstaan. 

 7. Is er ook iets te eten/ drinken tijdens de SpeelDagHB?
  Jazeker! We zorgen altijd voor koffie, thee, limonade en iets lekkers. Afhankelijk van de locatie is er nog extra aanbod. Daarover lees je meer in het programma van de dag zelf. We proberen rekening te houden met dieetwensen.

De financiële zaken.

 1. Is er een deadline om vooruit te betalen?
  Ja die is er, dat is altijd de zaterdag voorafgaand aan de SpeelDagHB. Betalingen die na die zaterdag (dus vanaf zondag) worden ontvangen tellen niet mee voor de vooraanmelding. Je betaalt dan aan de kassa de € 2,50 (per persoon) bij.

 2. Ik ben te laat met betalen, wat nu?
  In de mail die je ontvangt, na je aanmelding, staat wanneer je betaling binnen moet zijn. Ben je te laat? Dan is de kortingsregeling vervallen en betaal je de volledige entreeprijs.

 3. Kan ik betaalde bedragen terugkrijgen als ik toch niet kan komen?
  Nee, vooruitbetaalde bedragen komen ten goede aan de SpeelDagHB. We gebruiken het geld om te investeren in een fantastische dag!

 4. Ik wil graag sponsoren, kan dit?
  Wat fijn! Jazeker, dat kan. Zou je willen bellen of mailen met Marjolijn? Zij reageert dan zo snel mogelijk.

De Pers, het maken van foto's, onze website en het belang van privacy.

 1. Foto's en video-opnames maken tijdens de SpeelDagHB, is dat toegestaan?
  We zijn terughoudend in een volmondige 'ja'. Want, we vinden privacy heel belangrijk.

  Foto's maken voor privé gebruik is natuurlijk in orde. Maar, dan vragen we je wel om secuur te zijn met de privacy van onze bezoekers. Als er ook andere kinderen op deze foto's te zien zijn, deel ze dan niet op social media. Best lastig, dat snappen we. Maar, niet iedereen wil online staan.

  Wil je foto's maken voor een flyer, op social media of om op een andere manier te delen? Dat kunnen we niet zomaar goed vinden. We vragen je om voor aanvang van de SpeelDagHB contact op te nemen met ons. Het is belangrijk om vooraf heldere afspraken te maken. Eén van de regels die we hebben: SpeelDagHB krijgt altijd een exemplaar van alle gemaakte foto's en/ of video's. Bij deze vragen is Nina degene die je verder kan helpen.

 2. Verdere vragen over alles rondom publicatie en pers.
  Voor al je vragen over pers, persberichten, promotie en dergelijke verwijzen we je graag naar Nina.

 3. Verdere vragen over de website, aanmeldingen, sponsoring, deelnemen als aanbieder.
  Voor al deze vragen verwijzen we je graag naar Marjolijn.

Contact & online

Marjolijn 06 - 16 946 704 (aanmelden, programma)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 - 40 894 713 (PR en sponsoring)
Websites Speelvrienden.nl | WOWcoaching.nl
Facebook SpeelDagHB | Speelvrienden | WOWcoaching
Twitter SpeelDagHB | Speelvrienden | PersGroeiOntw
Mail Nieuws in je inbox

top